Házhoz menő zöldhulladék-gyűjtés

A BMH Nonprofit Kft. 2019. márciusában indítja a házhoz menő zöldhulladék-gyűjtést. A zöldhulladék gyűjtését 2019. március 4. - 2019. december 15. közötti időszakban kéthetente végzik.

A zöldhulladékot kizárólag a BMH Nonprofit Kft. logójával ellátott ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú zsákokban szállítjuk el, illetve azokon a településeken, ahol korábban volt erre a célra rendszeresített gyűjtőedény, úgy természetesen a továbbiakban ezen edények is rendelkezésre állnak zöldhulladék gyűjtésére.

A zsákokba, illetve gyűjtőedénybe helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom, stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak kötegelve, legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva helyezhetők el a zsákok mellett.

A BMH Nonprofit Kft. munkatársai a nem kötegelt ágakat nem szállítják el!

Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba és gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban és edényekben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el.

Kérjük, a megtelt zsákokat és edényeket a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.

A zöldhulladék elszállításának időpontjairól a kezdőoldalon saját településüket kiválasztva a 2019. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak.

2019.02.26. | BMH Kft